Hamerli József leszármazottait mutatja be az oldal, fokozatosan feldolgozva a család életét.

2008. január 13., vasárnap

A kesztyűs Hamerli ág

Edith közlése:

Hamerli Izabella. Auber Gyuláné

Igen a Tántika az Ópapa lánytestvére és amire emlékszem ő megözvegyült és így lett Ópapa a vasas üzlet továbbvivője Tántikával és Károlybácsi a fiu testvér a Micitántival a kesztyügyáros részleg. Évszámokat én sem tudok csak esetleg behatárolva kb.

Ott két fiu született a Károly aki vegyészmérnökként, az István aki nem tudom mit tanult de talán az üzleti ügyekben vett részt és arra is emlékszem Micitánti volt az üzletasszony, Károlybácsi nem tartozott ő mellette aktív figurának. Aikre visszaemlékszem szórvány megjegyzésekből.

Károly a vegyészfiuk felesége Imrinéni volt. Olyan szép magas magyar asszonnynak láttam, de fogalmam nincs hogy,pécsi családból való vagy valahonnan egészen máshonnan és Karcsibácsival mikénthozta össze a sors.

A gyerekeik:Marika, Karcsi (azthiszem ő is vegyész és Ausztráliában él?), Imrike,Gyuri,ők már háboruutániak az Erzsike, és lehetmég az is sejlik talán lett még egy gyermek de igen lehet séges tévedek. Pistabácsinál felesége Ellinéni, ővalami német vagy osztrák eredetü volt akcentussal beszélte viccesen hanzóan magyarul de hogyan kerültek össze?Pistabácsival. Két fiu Pisti és Duczi (Gyula)

Nincsenek megjegyzések:

Magamról

Saját fotó
Magamról most inkább nem mondok sokat. Az élet szép, én szeretek élni, és sokáig is szeretnék élni, remélem az Úr is így akarja ezt.